Studenterkørsel HHX – skab minder for livet

Landets HHX studenter pryder hver sommer de danske gader med deres flotte kongeblå studenterhuer. Efter tre års hårdt arbejde med økonomi, sprog og erhvervsfag er det tid til at fejre afslutningen med en festlig studenterkørsel sammen med alle vennerne. Traditionen tro finder studenterturen sted i forbindelse med dimissionen. Det er dog op til hver enkelt klasse, hvordan dagen skal forløbe. 

Studenterkørsel er en tradition, som langt fra går stille for sig. I dag kører landets studenter rundt i lastbiler, mens de glædeligt råber og trutter til forbipasserende. For 100 år siden kørte studenter rundt i hestevogne, hvilket må siges at være en noget mindre og mere stille udgave af nutidens studenterkørsler. 

Dansk Studenterkørsel er udbyder af de fedeste studenterfester – hvis vi selv skal sige det. Når jeres klasse booker studenterkørsel gennem os, er ALT inkluderet i prisen.

Vogntur med alt inklusiv gør turen lidt mere festlig

Når vi skriver alt inklusiv, mener vi det bogstavelig talt (okay, lige minus alkoholen). Vi ønsker at sætte de bedste rammer for de nyudklækkede studenter og dette indebærer, at der ikke mangler noget. Uanset om I booker studenterkørsel til HTX eller studenterkørsel til EUX er forudsætninger de samme – alt er inkluderet.

Dans til jeres egen musik

Vores studentervogne er bygget om til den ultimative festmaskine på hjul. Alle vogne er udstyret med det fedeste musikanlæg, som kan blæse enhver omkuld. Tilslut blot jeres smartphone via bluetooth eller kabel og skru op for jeres egen playliste. Derudover findes der strømstik, så jeres smartphones kan lades op undervejs.

Komfort i højsæde

Glem alt om ømme bagdele eller vådt hår – hos os er komforten i top. Vognene er udstyret med polstrede sæder, som dine knæ og bagdel vil takke dig for – en vogntur tager almindeligvis omkring 10 – 12 timer, og dette er lang tid på hårde træbænke! Skulle det mod forventning begynde at regne, eller endda blæse kraftigt, kan presseningen indstilles, så den afskærmer regn og blæst. 

Altid kolde drikkevarer

Er der plads til alle vores drikkevarer, tænker I måske. Og ja, der er i den grad plads. Studentervognens bagageopbevaring kan nemt omdannes til opbevaringsrum til drikkevarerne – så slipper I også for, at de triller rundt i vognen. Men bedst af alt er vognens indbyggede køler, der sørger for at holde jeres drikkevarer kolde, såfremt I husker at fylde den op undervejs.

Personliggør jeres studentervogn

Der er tradition for at pynte vognen inden studenterkørslens start. På den måde kan hver enkelt klasse og uddannelse sætte sit eget præg på de forskellige bannere og pynt – det er kun fantasien, der sætter grænser. Er jeres klasse til det mere traditionelle pynt, er banner, flag og bøgegrene et godt bud. På banneret kan I eksempelvis skrive sjove slogans, eller andet som kendetegner jeres HHX klasse. 

Der er ingen grund til at stresse, vi sørger nemlig for god tid til dekoration af vognen, inden I kører afsted til rutens første stop.

Hop trygt ombord i studentervognen

Når studentervognen kører rundt med en flok fulde glade unge mennesker, er det ikke usandsynligt, at der kan ske ulykker. Alle vores vogne overholder selvfølgelig de lovgældende sikkerhedsmæssige foranstaltninger, herunder erhvervsansvarsforsikringen, motoransvarsforsikring samt arbejdsskadeforsikring.