Studenterkørsel 2023

I har været igennem meget i jeres tid på gymnasiet. Den start, som I havde drømt om, var ikke den start I fik. I stedet for en masse socialt samvær med fredagsbarer og fester, fik I nedlukninger og lange dage foran computeren. 

Når I nu ikke fik den start i drømte om, så ønsker vi, her hos Dansk Studenterkørsel, at give jer den afslutning, som I fortjener – og det gør vi ved at sørge for, at jeres Studenterkørsel 2023 bliver alt det, som I har drømt om og meget mere til. 

Vi garanterer jer den sjoveste festdag 

At køre studenterkørsel er en af de vildeste, mest vanvittige oplevelser, man kan få i sit unge liv. Det er afslutningen på tre hårde år med både afleveringer, eksamener og for jeres vedkommende; nedlukninger. Det er den dag, I kan skåle, danse, grine og synge med hinanden, mens I får tillykke-råb og dyt fra alle dem, som I passerer. Det er, uden overdrivelse, følelsen af frihed. 

Vi ved, hvor vigtig en dag, det er for jer, og derfor ser vi det som vores vigtigste og fornemmeste opgave at give jer en helt uforglemmelig dag. Det gør vi ved at tilbyde jer studenterkørsel i Jylland og studenterkørsel på Fyn med de bedste vogne og med de sjoveste chauffører bag rattet.

Kun de bedste vogne er gode nok 

Det kan godt lidt klinge hult bare sådan at kalde sine studentervogne for de bedste, men vi tør alligevel godt at kalde dem det. Vores studentervogne er nemlig toptunede veteranlastbiler, der har alt, hvad en god fest behøver. 

Vi har først og fremmest sørget for, at vores vogne er udstyret med kraftige musikanlæg, så I kan fyre op for den vildeste fest med al jeres yndlings musik. Det er nemlig også jer, der styrer musikken, da jeres mobiler kan kobles til højtalerne – og skulle jeres mobil løbe tør for strøm, så har vi selvfølgelig også sørget for, at I kan oplade den på vognen.  

Derudover har vi også sørget for, at I har kolde drikkevare under hele turen. Alle vores studentervogne har nemlig indbyggede kølere, så I slipper for at sippe af halvlunkne øl, der har trillet rundt på det beskidte gulv. Alt dette, og meget mere til, er det, der gør vores vogne til de bedste – og så er det hele inkluderet i prisen. 

Chauffører, der gør festen endnu federe

Chaufføren, der skal køre jer rundt hele dagen, er også afgørende for, at I får en helt uforglemmelig festdag. Derfor har vi sammensat et team af unge, festglade chaufføre, som alle vil bidrage til, at I får den allerbedste festdag.

Vi kan derfor garanterer jer, at I får den afslutning, som I går og drømmer om, hvis i booker jeres studenterkørsel 2023 her hos os. Book allerede i dag og glæd jer til at skåle i kolde øl, med vind i håret, høj musik og masser af lækker opmærksomhed.