Studenterkørsel 2022

Er det til sommer, at I kan fejre, at I nu har klaret jer gennem tre gode, men også frustrerende og hårde år på gymnasiet? Og leder I nu efter dem, der kan sørge for, at jeres studenterkørsel bliver den vilde og uforglemmelig fest, som I både går og drømmer om, men som I også fortjener? Så er I havnet det helt rigtige sted.  

Indhent det tabte – book jeres studenterkørsel hos os

I, de kommende studenter i 2022, har klaret jer gennem tre år, hvor ikke kun presset fra afleveringer og eksamener har fyldt. I  er også blevet budt lange dage foran computerskærmene med begrænset socialt samvær, aflyste fredagsbarer og manglende fester. Alt dette, fordi en vis virus sørgede for gentagelige nedlukninger og mange skuffelser. 

Studenterkørsel i 2022 fra Dansk Studenterkørsel er jeres mulighed for at indhente alt det tabte. Vi tilbyder studenterkørsel i Nord-, Midt- og SønderJylland og studenterkørsel på Fyn, så I kan være sammen, som klasse, og få lov til danse til den lyse morgen, synge på livet løs, drikke kold øl i uanede mængder og råbe “frihed”, mens i kører de danske veje tynde og hilser på familier, mens i spiser nybagte pølsehorn og drikker vodka af en vandmelon.

Studentervogne, der har alt det, en fed fest kræver 

Dansk Studenterkørsel ønsker at give jer den vildeste fejring i de allerfedeste omgivelser. Derfor tilbyder vi, at I kan køre studenterkørsel i toptunede veteranlastbiler, hvor der er både indbyggede højtalere og kølere. Der er hertil mulighed for at oplade jeres mobiler på vognen.  På den måde er I sikret de to vigtigste ingredienser, nemlig høj musik og kolde øl, der tilsammen udgør basen for, at jeres fest kan blive bragende fed. 

Skulle det utænkelige ske, at det begynder at regne, vil der også være en presenning, som kan tages ned og holde jer tørre.

Derudover får I også en vogn med polstrede sæder, så i kan tage en blød og behagelige pause fra dansen – og for, at I kan passe godt på jeres overtøj og tasker, er der mulighed for sikker opbevaring af det hele.

Når det er tid til at pynte jeres vogn med sjove bannere, der kan tiltrække jer al den opmærksomhed, som I fortjener, sørger vi også for, at I får god tid til dette. Der afsættes nemlig altid tid i køreplanen til at pynte lastbilen – og vi giver glædeligt en hånd med. Og vi sørger for  rengøringen bagefter, så I bare kan koncentrere jer om at feste og have det sjovt.

Altid festlige chauffører

Vores fede studentervogne vil desuden altid blive kørt af unge, festglade chaufføre, som vil sørge for, at I får en helt uforglemmelig dag med højt humør, festlige bemærkninger og en sikkerhed, der er i top.

Så, når I nu er blevet frarøvet meget af det, som gymnasiet handler om – og I trods dette har klaret jer gennem alle tre år – så garanterer vi, at vores studenterkørsel kan give jer det brag af en fest, som I virkelig fortjener.