Eksamenskørsel murer

Hos Dansk Studenterkørsel tilbyder vi eksamenskørsel til dig og hele din klasse, hvis I er ved at uddanne jer til murer. Vi skelner nemlig ikke mellem uddannelser, og hos os er der ikke noget uddannelsessnobberi. Vi mener til gengæld at alle unge, uanset valg af uddannelse, skal have mulighed for at komme ud at køre eksamenskørsel – og det gælder naturligvis også murer. Vi søger for, at I får et brag af en vogntur med alt hvad der hører til.

Danmarks bedste vogne til eksamenskørsel

Hos Dansk Studenterkørsel har vi, hvis vi selv skal sige det, Danmarks bedste vogne til eksamenskørsel. Hos os får I nemlig mere end ’bare’ en vogn. I får en all-inclusive oplevelse, hvor vi har sørget for det hele. I vores vogne, som er specialbyggede militærlastbiler, finder I bl.a. et kæmpe musikanlæg, køleskab til drikkevarer, polstrede sæder, opladning af mobiltelefon og meget, meget mere.

Vores vogne er perfekte til det danske sommervejr, men skulle uheldet være ude, og vejret være imod jer, har vi mulighed for let og hurtigt at rulle en praktisk presenning ud. Vi sørger med andre ord for, at I ikke mangler noget på den store dag.

Eksamenskørsel for alle

Hos Dansk Studenterkørsel er vi af den opfattelse, at alle skal have mulighed for at få den fedeste eksamenskørsel, uanset hvor i landet I bor og hvilken uddannelse I er i gang med. Derfor kan I hos Dansk Studenterkørsel booke eksamenskørsel uanset om I er fra Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland eller Fyn, og uanset hvilken uddannelse, I er i gang med. Vi kører nemlig med alle ungdomsuddannelser, som har en varighed på minimum 2 år, og som derfor er omfattet af de nye regler for eksamenskørsel – heriblandt også uddannelsen til murer, der som bekendt har en varighed på mindst 3 år og 11 måneder.

Skræddersyet eksamenskørsel for murer

Der er forskel på at afslutter en uddannelse som murer og på at afslutte en studentereksamen fra HHX, STX eller HTX. Som murer har I måske andre ønsker til jeres eksamenskørsel, end traditionelle studenter har. Derfor tilbyder vi hos Dansk Studenterkørsel skræddersyede løsninger, hvor vi vil gøre alt hvad vi kan, for at imødekomme jeres ønsker, så I kan få en uforglemmelig tur, præcis som I vil have den.