Eksamenskørsel mekaniker

Er du i gang med en håndværksmæssig erhvervsuddannelse til fx mekaniker? Så har du, og hele din klasse, mulighed for at komme ud at køre eksamenskørsel, når I har overstået den afsluttende eksamen. Siden juni 2016 har det nemlig været sådan, at alle unge, uanset uddannelse, har mulighed for at komme på en fantastisk vogntur rundt i landet – og det gælder naturligvis også for dig som mekaniker.

Mulighed for eksamenskørsel som mekaniker

Hos Dansk Studenterkørsel er vi begejstrede for de nye regler, som gør det muligt for alle unge, som afslutter en ungdomsuddannelse på minimum to år, at opleve den traditionsrige vogntur, der markerer afslutningen på flere års hårdt arbejde.

Eksamenskørsel for håndværkere

Derfor tilbyder vi hos Dansk Studenterkørsel naturligvis eksamenskørsel for både mekaniker og alle andre erhvervsuddannelser. Hos os finder du ikke noget uddannelsessnobberi, som du kan finde hos andre udbydere af eksamenskørsel, hvor man udelukkende kører med studenter.

Vi mener derimod, at alle unge, uanset uddannelse, har ret til at få den store oplevelse det er, at køre eksamenskørsel. Og det synes vi I skulle tage at gøre! Eksamenskørsel er nemlig en helt særlig begivenhed, som I med garanti vil huske resten af livet og se tilbage på med glæde.

Eksamenskørsel med kæmpe musikanlæg

Hos Dansk Studenterkørsel praler vi ikke af at have de billigste vogne til eksamenskørsel. Til gengæld praler vi af at have de bedste. Der skal nemlig ikke mangle noget på jeres store dag. Når I vælger Dansk Studenterkørsel til jeres eksamenskørsel får I en all-inclusive oplevelse, hvor vi har sørget for det hele.

I vores lækre vogne med bl.a. polstrede sæder, finder I et kæmpe musikanlæg, som med garanti vil sætte gang i festen. I styrer selvfølgelig helt selv, hvad der skal spilles – anlægget har både jackstick og bluetooth.

Vores anlæg er ikke kun velegnet til at sætte gang i festen – det fungerer også som en kæmpe opmærksomhedsmagnet, så alle kan høre, når I kommer susende ned ad hovedgaden.

Musik er en af de vigtigste ingredienser til en fed eksamenskørsel. Derfor har vi prioriteret anlægget i vores vogne utroligt højt. Husk på det, når I skal booke jeres studentervogn til eksamenskørsel.