Eksamenskørsel Maler

Hvis du er i gang med at tage en uddannelse som maler, så har du nok allerede flygtigt tænkt på, hvordan du skal fejre det, når du er færdig. 

Selvom det kan virkelig tidligt at begynde at tænke på enden, hvis man først lige er startet, så er der ingen skam i allerede at planlægge sådan en stor dag nu. Spørgsmålet er bare, hvilken slags fejring skal det være?

Kun en rigtig måde at fejre eksamen på

Man skal ikke gå ned på noget, når man bliver færdiguddannet maler, og derfor tilbyder Dansk Studenterkørsel eksamenskørsel til malere, så I kan fejre jeres endte eksamen på den helt rigtige måde. 

Det har nemlig, siden 2016, været muligt for alle erhvervsuddannelser at komme på eksamenskørsel efter sidste eksamen – og det synes vi, at du og din klasse skal udnytte.

Det er en stor bedrift at komme igennem sin uddannelse, og derfor er det også en vigtig dag at planlægge. Det er den dag, hvor du kan føle dig fri for alle forpligtelser, skåle i kolde øl med dine klassekammerater og skråle med på høj musik. Det er din dag, og den skal være den bedste dag nogensinde.

Fede vogne og festlige chauffører 

Vi tilbyder, her hos Dansk Studenterkørsel, de fedeste veteranlastbiler, som er bygget til at køre eksamenskørsel. De gamle militærlastbiler har en lækker indretning og udstyr, da de blandt andet er blevet peppet op med indbyggede kølere, så I skal ikke bekymre jer om halvlunkne øl. 

Derudover er der også blevet installeret anlæg, der sørger for, at I kan skråle med på høj musik, mens biler dytter tillykke og menneskene på gaden vinker og smiler jeres vej. 

Hertil har Dansk Studenterkørsel også kun unge og festglade chauffører, der sørger for, at i får den bedste dag med højt humør og god sikkerhed. Det kan derfor kun blive en helt uforglemmelig dag med lykkerus, opmærksomhed, venner, kolde øl og vind i håret. 

Vi tilbyder eksamenskørsel elektriker i hele landet, og du kan allerede ringe ind i dag og få et uforpligtende tilbud, så du ikke længere kun skal dagdrømme om en rigtig god afslutningsfest.