Book studenterkørsel – få en tur I aldrig glemmer

Skal du og din klasse til at booke studenterkørsel? Så er I kommet til det rette sted. Find studenterkørsel her på siden og hop om bord i de fedeste specialbyggede veteranlastbiler, som er gearet til at sætte gang i enhver studenterfest. 

En ordentlig studenterkørsel kræver en ordentlig vogn – og den stiller vi med glæde til rådighed. I booker nemt jeres vogn ved at udfylde formularen på forsiden – så modtager I et gratis og uforpligtende tilbud.

Kun det bedste er godt nok til jer

Man bliver kun studenter én gang i livet, og derfor går vi ikke ned på udstyr. Når du og din klasse booker studenterkørsel gennem os, er alt inkluderet! Ja, I hørte rigtigt – musikanlæg, praktisk presenning, polstrede sæder og bagageopbevaring er alt med i prisen. 

Samtidig får I også kølemontre til at holde jeres drikkevarer kolde, strømstik til jeres mobiler, professionelle og friske chauffører og sidst, men ikke mindst, står vi for slutrengøringen. Men gider i øvrigt at gøre rent, når man ligger med tømmermænd dagen efter?

Køb studenterkørsel her – vi garanterer jer en fantastisk fest

Lige siden 2009 har Dansk Studenterkørsel været udbydere af de fedeste vognture i Jylland og på Fyn. Vi ved, hvad jyske og fynske studenter vil have, og derfor har vi samlet alt det bedste for at sikre en mindeværdig afslutning på studentertiden. Vi er altid i dialog med vores kunder, for på den måde at imødekomme deres ønsker og optimere vognparken, så den følger med tiden og de unges præferencer.

Hvornår skal I booke studenterkørsel, tænker I måske? Vi anbefaler altid vores kunder, at være ude i god tid, når de skal booke studentervogn. Visse datoer er mere eftertragtede end andre, så derfor er det en god ide at booke vognen, så snart I kender til eksamensdatoerne. De første bookinger plejer at tikke ind 2 år inden dimission, hvilket fortæller noget om tidsperspektivet. 

Find jeres by i oversigten

Som sagt opererer Dansk Studenterkørsel kun i Jylland og på Fyn. Vi har samlet en oversigt over en lang række jyske og fynske byer, så I kan finde inspiration til turen og evt. læse op på byens traditioner. Har I brug for hjælp til booking af studenterkørsel, sidder vi som altid klar til at tage imod dit opkald eller besvare din mail.

Studenterkørsel med en sikkerhed der er i top

Når I booker studentervogn igennem os, er der styr på sikkerheden. Ingen studenter skal føle sig utrygge, og derfor har vi sørget for både forsikringer, fartskriver og chauffører, der er indforstået med den gældende lovgivning omkring studenterkørsel. Det er et stort ansvar at køre rundt med et vognlæs af højrøstede og berusede unge mennesker, som kun har én ting i hovedet. Og derfor er vi omhyggelige, når vi udvælger vores chauffører og ombygger vores fede gamle veteranlastbiler.